Het is jouw
moment

Het mooiste pak wat je ooit gaat dragen

Het trouwpak voor jou gemaakt – ambachtelijk en eerlijk. Voor jou, door jou en met jou creëren we een droom trouwpak dat past en waarin je de dag van je leven kan doorbrengen. Het is jouw moment, jouw keuze. En dat allemaal op jullie dag. Het begint al bij mij in de showroom.

Na de kennismaking en een lekker kopje koffie gaan we de stoffen bekijken, de kleuren, de mogelijkheden. Wat wil je en hoe gaan we dit omzetten?

Neem gerust wat ondersteuners mee. Mensen die je kunnen helpen om de juiste beslissing te nemen en je te ondersteunen in alle keuzes. Dat helpt! Dus (schoon-) ouders en bijvoorbeeld je vrienden zijn hartelijk welkom.

* “Wauw. Dit is allemaal mogelijk – wat gaaf!”

Keuzestress?

Bij Bart Sanders Maatpakken kies je jouw persoonlijke trouwpak vanuit ons brede assortiment stoffen. Alles is daarbij puur maatwerk, zodat jouw trouwpak ook echt volkomen uniek is.

  • Wil je graag een gilet in een andere kleur of met een ander patroon? – Mogelijk!
  • Wil je graag je trouwdatum of tekst geborduurd hebben in bijv. de kraag? – Mogelijk!
  • Wil je een bijzondere voering? – Mogelijk!
  • Wil je een ticketpocket, slanted pockets, handgestikte revers? – Mogelijk!
  • Wil je bretels dragen en daarvoor knopen in de broek? – Mogelijk!
  • Een mooie stropdas en manchetknopen? – Mogelijk!

Teveel om hier op te sommen. Misschien heb jij ook nog leuke ideeën die je in je trouwpak terug wilt zien? Ik daag je uit en ik begeleid je. Keuzestress-vrij kan ik het niet garanderen – maar stap voor stap creëren we jouw unieke trouwpak. Daar sta ik voor.

Tot in de details

Onze mooie herenschoenen zijn zeer geschikt als trouwschoenen (en daarna ook heerlijk om te dragen natuurlijk). Hoogwaardige, handgemaakte maatschoenen gemaakt vanuit Nederlands vakmanschap. Je kunt jouw maatschoenen zelf samenstellen uit een ruime keuze in kleuren en leersoorten, eventueel met print of foto. Zo passen jouw maatschoenen perfect onder jouw maatpak!

Om het geheel mooi af te maken, kun je ook meteen een bijpassende riem laten maken.

riem

Referenties

Lamber
Ik ben uiterst tevreden over Bart. De persoonlijke benadering is erg prettig. Heb mijn trouwpak laten maken. Heb mijn hele leven confectiepakken gedragen, de ervaring met mijn trouwpak was bijzonder aangenaam. De hele feestdag eigenlijk niet gemerkt dat ik weer eens in een pak gestoken was. Heel comfortabel qua dragen. Op basis daarvan heb ik nog een extra colbertje en overhemd laten maken. Eenzelfde ervaring. Dat het totaal oordeel niet op een 10 is gekomen heeft te maken met het feit dat ik eigenlijk geen vergelijkbare ervaring met andere aanbieders heb. Hoe dan ook, ik beveel Bart van harte aan.

× Hoe kan ik je helpen?