Ga voor
jouw moment
bsmp-casual-03

Vier het moment hoe je dat zelf wilt

Binnenkort een gala of een leuke feestavond? Wil je graag een uitstraling die daarbij past? Denk je daarbij aan een smoking of meer aan…

Inderdaad waar denk je aan. Heb je nog geen idee dan gaan we samen iets creëren. Of het nu mooie moderne of klassieke kleuren of patronen zijn, je kiest precies wat bij je past en wij zorgen ervoor dat het zit als gegoten. Zorg binnen je netwerk voor precies de juiste uitstraling met bijvoorbeeld een subtiele streep, ruit dessin of gewoon tijdloos effen.

Wij zorgen ervoor dat je hoe dan ook een onuitwisbare eerste indruk maakt met jouw maatpak of maatcolbert! Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Sterker nog, het is te veel om jou hier alles op de website te kunnen laten zien. Ons advies: maak een afspraak en kom langs.

Getailleerd waar het kan,
ruimer waar het moet

Tijdens de afspraak maak je jouw keuze uit verschillende, kwalitatief hoogstaande stoffen. Natuurlijk helpen wij je graag bij het maken van de juiste keus voor een stof in combinatie met het model pak. Meten is weten en is daarmee een essentieel onderdeel om te komen tot een perfect maatpak. We nemen de tijd om met elkaar te beslissen hoe je jouw maatpak wenst. Slimfit of wat comfortabeler, modern of klassiek. Vervolgens worden jouw maten nauwkeurig met het meetlint opgemeten zodat het kostuum en het overhemd perfect passen.

bsmp-feest
bsmp-feest
schoenen

Maak het plaatje compleet

Onze herenschoenen zijn hoogwaardige, met Nederlands vak- manschap én met de hand gemaakte maatschoenen. Je kunt jouw maatschoenen zelf samenstellen uit een ruime keuze in kleuren en leersoorten, eventueel met print of foto. Zo passen je maatschoe- nen perfect onder jouw maatpak! Om het geheel mooi af te maken, kun je ook meteen een bijpassende riem laten maken.

Bart Sanders Maatpakken - Getailleerd waar het kan ruimer waar het moet - maatpakken uit Vianen

Referenties

Jarna
Ik vind de maatpakken bij Bart fantastisch. Ik heb een moeilijke maat en kan daarom in de winkel geen pakken kopen zonder deze rigoureus te laten vermaken. Bij Bart Sanders Maatpakken kan ik tegen een goede prijs een mooi maatpak uitzoeken waarbij al mijn wensen worden ingewilligd. Ik heb dagelijks een pak aan en door deze pakken kan ik leuk variëren.

Click to Hide Advanced Floating Content
× Hoe kan ik je helpen?