Kies jóuw
maatpak

MAATPAKKEN

Maatpak vanuit liefde voor het vak

Een maatpak zit goed en voelt goed. Iemand die altijd een gewoon confectiepak draagt en overstapt op maatpakken merkt overduidelijk het kwaliteitsverschil: het handwerk en de liefde voor het vak. De stof is hierbij een keuze. Bart Sanders Maatpakken levert exclusieve stoffen en een hoge graad van afwerking vanuit het atelier.

Stoffen van de hoogste kwaliteit

Bart Sanders Maatpakken levert S150 tot S200 weefkwaliteit. De stoffen bestaat uit een mix van wol en kasjmier. Dit zijn zeer exclusieve en hoogwaardige stoffen afkomstig van verschillende bekende Italiaanse ateliers. Hierbij kun je denken aan Gini Matteo, een bekende leverancier aan beroemde merken.

De 180s-lijn bestaat uit de fijnste mix van wol en kasjmier die er te koop is. Deze exclusieve Italiaanse 16,5 micron of 17,5 micron merinowol heeft een fraaie glans, draagt licht, ademt, absorbeert vocht en reageert op jouw lichaamstemperatuur. De typering 180 geeft aan dat er maar liefst 180 kilometer garen gesponnen wordt van 1 kilo wol. De maatpakken van de 180s-lijn zijn kledingstukken die zeker niet in jouw garderobekast mogen ontbreken.

De mooie Palledino S200 stoffen zijn hiervan een overtreffende trap in draagcomfort en uitstraling.

Tevens heeft Bart Sanders Maatpakken hoogwaardige tweed / lamswol: een grove, wollige, zachte lamswol van eerste schering, verwerkt in Wales of Australië. Deze stof is ideaal voor colberts.

En in de zomer past het mooie fijne linnen maatpak die verwerkt is samen met merinowol en zijde natuurlijk uitstekend! Hierdoor is deze ook kreukarm! Heerlijk….

Als exclusief hoogtepunt maken wij onze high-end maatpakken van de designer stoffenleverancier Cavani & Vitalis Barberis Canonico. De VBC-label verwerken wij ook in jouw maatpak.

Als deze stoffen worden verwerkt zonder patroon – wij tekenen jouw lichaamsmaten op de stof, knippen dit en stikken dit tot jouw unieke maatpak!

Bart Sanders Maatpakken - Getailleerd waar het kan ruimer waar het moet - maatpakken uit Vianen

Afwerking tot in detail

Bij Bart Sanders Maatpakken kies je jouw persoonlijke maatpak vanuit ons brede assortiment stoffen. Alles is daarbij puur maatwerk zodat jouw maatpak ook echt volkomen uniek is.

  • Wil je graag een gilet in een andere kleur of met een ander patroon - dat is mogelijk.
  • Wil je graag je naam of initialen in het maatpak geborduurd - dat is mogelijk.
  • Wil je een bijzondere voering - dat is mogelijk.
  • Wil je een ticketpocket, slanted pockets, handgestikte revers - dat is mogelijk.
  • Wil je bretels dragen en daarvoor knopen in de broek - dat is mogelijk.
  • Een mooie stropdas en manchetknopen- dat is mogelijk.

Eigenlijk zijn de mogelijkheden te veel om hier op te sommen. Misschien heb jij ook nog leuke ideeën die je in je trouwpak terug wilt zien? Ik daag je uit en begeleid je. Vrij van keuzestress, dát kan ik niet garanderen – maar stap voor stap creëren we jouw unieke maatpak. Daar sta ik voor.

bsmp-footer-maatpak
× Hoe kan ik je helpen?