Maat Colbert

MAATCOLBERT

Maatcolbert is echt anders

Strak in het pak is niet altijd waar je aan denkt als je smart-casual wilt gaan. Dat begrijp ik, maar maatwerk gaat verder dan alleen strak in het pak. Een mooi maatcolbert bijvoorbeeld met eventueel een leuke vest/gilet is wel heel erg smart.

Een stijlvol maatcolbert kun je altijd aan. Een avond uit, naar vrienden, theater/musical of naar een restaurant: met een maatcolbert past alles net even beter. Daarnaast kan je in de (binnen)zakken de nodige spullen kwijt.

Op dezelfde ambachtelijke manier maken we jouw maatcolbert uniek. Denk aan mooie kleuraccenten of gestikte revers in de kleur die je wilt. Tja… het is niet makkelijk maar wel echt smart-casual.

Voor het maatcolbert is het mogelijk om lamswol te kiezen. Een heerlijke combinatie van zacht aanvullend, warme en behaaglijk draagcomfort. Echt een aanrader!

bsmp-colbert-02

Creatief? Speels?

Tijdens de afspraak kun je jouw weloverwogen keuze maken uit verschillende, kwalitatief hoogstaande stoffen. Ruit of streep of klassiek donkerblauw? Natuurlijk helpen wij jou graag bij het maken van de juiste keus voor een stof in combinatie met het model maatcolbert. Meten is weten en daarmee een essentieel onderdeel om te komen tot een perfect maatcolbert. We nemen de tijd om met elkaar te beslissen hoe je jouw maatcolbert wenst. Slim fit of wat comfortabeler, modern of klassiek. Vervolgens worden uw maten nauwkeurig met het meetlint opgemeten zodat het kostuum en het overhemd of de blouse perfect passen.

Creëer zelf

Of het nu mooie moderne of klassieke kleuren of patronen zijn, je kiest precies wat bij je past en wij zorgen ervoor dat het zit als gegoten. Zorg binnen je netwerk voor precies de juiste uitstraling met bijvoorbeeld een subtiele streep, ruit dessin of gewoon tijdloos effen. Wij zorgen ervoor dat je hoe dan ook een onuitwisbare eerste indruk maakt met jouw maatcolbert! Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Sterker nog, het is te veel om u hier alles op de website te kunnen laten zien. Ons advies: maak een afspraak en kom langs.

Schoen met bijpassende riem
Bruinleren schoenen
× Hoe kan ik je helpen?