Draag jouw
moment uit
CVN-190209-0775

Draag uit waar je voor staat

Strak in het pak is niet altijd waar je aan denkt als je smart-casual wilt gaan. Dat begrijp ik, maar maatwerk gaat verder dan alleen strak in het pak. Een mooi maat-colbert bijvoorbeeld met eventueel een leuk vest is wel heel erg smart.

Een stijlvol maat-colbert kan je altijd aan. Een avond uit, naar vrienden, theater/musical of naar een restaurant. Met een maatcol- bert past alles nog net even beter.

Op dezelfde ambachtelijke manier maken we jouw maatcolbert uniek. Denk aan mooie kleuraccenten of gestikte revers in de kleur die je wilt. Tja... het is niet makkelijk maar wel echt smart-casual.

Creatief? Speels?

Tijdens de afspraak kun je jouw weloverwogen keus maken uit ver- schillende, kwalitatief hoogstaande stoffen. Ruit of streep of klassiek donkerblauw? Natuurlijk helpen wij jou graag bij het maken van de juiste keus voor een stof in combinatie met het model colbert.

Meten is weten en daarmee een essentieel onderdeel om te komen tot een perfect maatpak. We nemen de tijd om met elkaar te beslis- sen hoe je jouw maatpak en/of maat-colbert wenst. Slim fit of wat comfortabeler, modern of klassiek. Vervolgens worden jouw maten nauwkeurig met het meetlint opgemeten zodat het kostuum en het overhemd of de blouse perfect passen.

bsmp-smartcasual
_JRF3888

Creëer zelf

Of het nu mooie moderne of klassieke kleuren of patronen zijn,
je kiest precies wat bij je past en wij zorgen ervoor dat het zit als gegoten. Zorg binnen jouw netwerk voor precies de juiste uitstraling met bijvoorbeeld een subtiele streep, ruit dessin of gewoon tijdloos effen. Wij zorgen ervoor dat je hoe dan ook een onuitwisbare eerste indruk maakt met jouw maatpak of maatcolbert! Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Sterker nog, het is te veel om jou hier alles op de website te kunnen laten zien. Ons advies: maak een afspraak en kom gezellig langs (ook voor het samenstellen van je schoenen).

* Jouw maatpak verdient jouw naam erin - en deze plaatsen wij GRATIS.

Referenties

John Roeland
Ik draag niet dagelijks een pak, maar als ik een pak moet dragen dan wel een van Bart Sanders. Het pak zit als gegoten en sluit perfect aan op mijn postuur. Een confectiepak wat zo lekker zit heb ik nog nooit gevonden.

Ook mijn overhemden komen bij Bart Sanders vandaan. Zitten ook erg lekker en kleden netjes af. Dit in combinatie met mijn trendy colbert, welke past bij iedere spijkerbroek, zorgen ervoor dat ik casual netjes voor de dag kan komen!

CVN-190209-0818
Click to Hide Advanced Floating Content
× Hoe kan ik je helpen?