...

“Omdat een maatpak uniek is, omdat je over elk detail zelf kunt beslissen, voel ik me als een vis het water om jou enthousiast te ondersteunen om de juiste keuze te maken.”

“Omdat een maatpak uniek is, omdat je over elk detail zelf kunt beslissen, voel ik me als een vis het water om jou enthousiast te ondersteunen om de juiste keuze te maken.”

Met meer dan 10 jaar ervaring als maatpakken- en meetspecialist, begrijpen we hoe belangrijk het is dat je pak goed zit, je zelfvertrouwen geeft en dat je je er vrij in kunt bewegen, zonder je oncomfortabel te voelen.

Onze toewijding om maatpakken van een hoge kwaliteit te leveren in een warme, persoonlijke en sfeervolle Chesterfield omgeving zorgt ervoor dat we meer dan uitstekend beoordeeld worden door onze klanten! En hier zijn we best trots op.

Bel of mail ons vandaag nog en plan een moment om Bart of Johan te ontmoeten.

Bart Sanders - Vianen

Bart Sanders, founder en oprichter van Bart Sanders Maatpakken, is een goedlachse maatpakken expert uit Vianen. Zijn liefde en passie voor maatpakken is ontstaan vanuit zijn werk, waar hij dagelijks pakken droeg., Hij was daar zo enthousiast over dat hij zijn ervaringen met dit unieke product met iedereen wilde delen. Vanuit dit enthousiasme en deze passie is in 2010 Bart Sanders Maatpakken ontstaan.

Wat Bart bijzonder maakt, is dat hij als geen ander weet welke kleuren en materialen het beste bij jou passen. Bart heeft hier een subtiel gevoel voor. Deze gave heeft hij in de loop der jaren ontwikkeld, zo weet hij jou moeiteloos mee te nemen in het keuzeproces van stoffen, materialen en accessoires, zodat jullie samen de beste keuze maken voor jouw moment.

Bart ontmoet je op afspraak, zodat hij ongestoord de tijd voor jou heeft. Hij ontvangt je in zijn sfeervolle showroom met een kopje versgemalen koffie, waar jullie de tijd en ruimte hebben om elkaar te leren kennen. 

Johan Petersen - Nunspeet

Waar mannen vaak een hekel hebben aan winkelen kun je Johan niet blijer maken. Zijn liefde voor kleding en uiterlijk zat er al vroeg in en dit heeft altijd zijn aandacht gehad. Johan vond en vind het razend interessant hoe kleding wordt gemaakt en wat de drijfveren zijn bij mensen zijn om bepaalde kledingkeuzes te maken.

Na zijn ontmoeting met Bart is het “maatpakkenvirus” overgeslagen. Johan is zijn passie gaan leven, heeft zich laten omscholen en heeft, als franchise, een eigen showroom in Harderwijk geopend en gaat deze zomer (2023) uitbreiden naar een sfeervol pand in Nunspeet.

Brecht

Het moment van

Bart heeft passie voor pakken. Hij weet dat over te brengen op zijn klanten. Hierdoor wordt je goed geholpen, wordt je zelf enthousiast en voelt het kopen van een pak een speciaal moment!