...

Jouw maatpak met een WOW-factor!

Van: “Wat zie je er netjes uit”,
naar: “Wow, wat staat je dat goed!”

Laten we eerlijk zijn, een slecht passend confectiepak ziet er niet alleen belabberd uit, maar je voelt je er ook minder goed door.

Bij Bart Sanders Maatpakken begrijpen we dat je zeker wilt zijn van een perfect zittend pak waarmee jij zelfverzekerd en daadkrachtig voor de dag komt. Ook als je afwijkende maten hebt.

Met meer dan 10 jaar ervaring helpen wij klanten, zoals jij, bij het kiezen van de stijl die perfect bij hen past. En dat doen we in een vriendelijke, persoonlijke sfeer met heerlijke versgemalen koffie.

Een combinatie van bijzondere designs, hoogwaardige materialen en een betere pasvorm maken dat je opvalt, sterker voor de dag komt en sneller het vertrouwen krijgt van de ander.

Een maatpak is je blauwdruk van je persoonlijkheid. Laat confectiekleding niet bepalen wat jij wilt uitstralen, maar bepaal het zelf.

Bekijk onze specifieke producten

Michel

Het moment van

Zoals Bart bij eerste kennismaking zei: “Eenmaal een maatpak, nooit meer wat anders”. Na een eerste pak van Bart Sanders zijn m’n confectiepakken in de kast blijven hangen en kwam ik al snel terug voor een tweede maatpak en overhemden.

Bart is sociaal, klantvriendelijk, heeft oog voor detail, geeft goed advies en levert een top product.
Dit is mijn adres voor een nieuw pak!