...

Jouw maatpak met een WOW-factor!

Van: “Wat zie je er netjes uit”,
naar: “Wow, wat staat je dat goed!”

Colbert

Professioneel voor de dag

Overjas

Bij Bart Sanders Maatpakken begrijpen we dat je zeker wilt zijn van een perfect zittend pak waarmee jij zelfverzekerd en daadkrachtig voor de dag komt. Ook als je afwijkende maten hebt.

Met meer dan 10 jaar ervaring helpen wij klanten, zoals jij, bij het kiezen van de stijl die perfect bij je past. En dat doen we in een vriendelijke, persoonlijke sfeer met heerlijke versgemalen koffie.

Bij Bart Sanders Maatpakken stel je jouw eigen unieke, perfect zittende hand gestikte ‘bespoke’* maatpakken, maatoverhemden én maatschoenen samen uit ruim 1.000 beschikbare stofstalen.

Wij maken jouw volledig met de hand gestikte full-canvas maatpak van hoogwaardige en exclusieve merinowol uit de beste Italiaanse weverijen.

Een combinatie van bijzondere designs, hoogwaardige materialen en een betere pasvorm maken dat je opvalt, sterker voor de dag komt en sneller het vertrouwen krijgt van de ander.

Kwaliteit moet je kunnen zien en voelen. Of je nu een mooi zakenpak of een uniek trouwpak samenstelt, het verschil moet je merken.

Dit geldt ook als je van ‘goede’ confectie komt. Een maatpak is de blauwdruk van je persoonlijkheid. Dit is niet uit te leggen, dus we kunnen maar één ding adviseren; probeer het gewoon een keer!

* Bespoke: het door jouw bestelde maatpak wordt direct getekend met krijt op de wol, daarna geknipt en gestikt. Een ambachtelijk en eerlijk product.

Goede zaken

Het is jouw moment!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Michel

Het moment van

Zoals Bart bij eerste kennismaking zei: “Eenmaal een maatpak, nooit meer wat anders”. Na een eerste pak van Bart Sanders zijn m’n confectiepakken in de kast blijven hangen en kwam ik al snel terug voor een tweede maatpak en overhemden.

Bart is sociaal, klantvriendelijk, heeft oog voor detail, geeft goed advies en levert een top product.
Dit is mijn adres voor een nieuw pak!