...

Golfschoenen

Maatschoenen

Verschillende

Stijlvol Hollandsche vakmanschap onder je voeten

Wanneer je kiest voor handgemaakte leren schoenen kies je voor een perfecte pasvorm, betere grondstoffen en ambacht. deze combinatie zorgt ervoor dat je op lange termijn schoenen hebt die mooi blijven en je bijna niet voelt. Onze herenschoenen zijn mooie, hoogwaardige, handgemaakte maatschoenen gemaakt met Nederlands vakmanschap. Je stelt eenvoudig je maatschoen samen uit een ruime keuze in kleuren en kalfsleer. Voor degene die echt iets bijzonders zoeken leveren we ook maatschoenen met een foto of print. 

Zo passen jouw maatschoenen perfect onder je maatpak! Om het geheel mooi af te maken, kun je ook meteen een bijpassende riem laten maken. 

Onze maatschoenen zijn voorzien van een leren tussenzool. De schacht en zool zijn met de hand aan elkaar gestikt dus niet gelijmd. Daarnaast zorgen ze ervoor dat jouw voeten kunnen ademen. Dus geen pijnlijke en zweetvoeten, zoals vaak voorkomt bij een schoen geproduceerd in de massa. 

Draag je (halve of hele) steunzolen of heb je bijvoorbeeld hamertenen dan wordt de leest daarop aangepast. op die manier zorgen we er samen voor dat jouw schoenen op maat ook daadwerkelijk ook zitten als gegoten!

Wat is er allemaal mogelijk?
Je hebt keuze uit verschillende mogelijkheden zoals hoog, halfhoog en laag model, diverse materialen zoals nappa leer en suède in verschillende kleuren, maatwerk golfschoenen met sleehak en antislipzool, en zelfs fotoprints en gepersonaliseerde kleuren voor de stiksels en zolen.

Om je look af te maken is het ook mogelijk om een bijpassende riem te laten maken van dezelfde leersoort als je maatschoenen.

Wie 'm past