Kleed jouw ....

Ambachtelijke en eerlijke productie

Jouw maten inclusief het door jou gewenste model pak en overhemd, de door jou gewenste extra opties en de juiste stof worden doorgegeven aan een kleine couturier in Bangkok. Deze couturier, die met zijn winkel in Bangkok tot de besten behoort, vervaardigt vervolgens met grote finesse en aandacht jouw maatpak en overhemd. Naast zijn winkel heeft hij een klein atelier waar op een sociaal verantwoorde manier, tegen een eerlijke prijs, handgestikte maatpakken ontstaan. Ambachtelijk en eerlijk.

Levertijd

Voor zowel maatpakken, kostuums als overhemden bedraagt de levertijd 6-8 weken. Dit geldt ook voor losse levering van pantalons en colberts. Zodra jouw kleding in Nederland is aangekomen, maken we een afspraak om jouw kleding te leveren en te passen. Jouw maatschoenen hebben een levertijd van 6 weken.

Prijzen

Een goed maatpak duur? Bij Bart Sanders Maatpakken niet! Zoals je hieronder kunt zien, ligt een maatpak met eventueel mooie bijpassende maatschoenen, ook voor jou binnen handbereik. Alle maatpakken zijn ambachtelijk gemaakt en worden gestikt, niet geplakt!

Kortom, een kwalitatief hoogstaand maatpak voor de prijs van een gewoon confectiepak. Wat wil je nog meer? Houd onze website en de diverse sociaal media platformen in de gaten voor interessante acties.

Betaling

Bij bestelling hanteren wij de volgende betalingsvoorwaarde: 50% bij opdracht, 50% bij aflevering. Betalen kan ter plaatse per boeking via de smartphone of via directe boeking op het IBAN nummer. Lees onze algemene voorwaarden.

Artikel
Maatpak S160 / S180 Merino wol 17.5 / Kasjmier € 485,-
- Maat-Colbert € 385,-
Maatpak S180 exclusief Merino wol 17.5 / Kasjmier € 585,-
- Maat-Colbert € 485,-
Maatpak LINNEN exclusieve fijn linnen € 485,-
- Maat-Colbert € 385,-
Maatpak Lamswol 1ste schering lamswol / tweet € 685,-
- Maat-Colbert € 385,-
Maatpak S200 designer Palledino merino wol/kasjmier € 685,-
- Maat-Colbert € 535,-
Maatpak CAVANI designer CAVANI - MURANO Collectione € 785,-
Maatpak VBC Barberis designer Vitale Barberis Canonico (since 1663) € 885,-
Jacquet of smoking € 100,- Handgestikte rever € 50,-
Maatschoenen € 385,- Golfschoenen (+ meerprijs) € 50,-
Broek (vanaf) € 135,- Kasjmier Winterjas € 585,-
Bijpassende riem € 65,- Vest (vanaf) € 135,-
Overhemden € 85,- Manchetknopen € 20,-
Stropdassen € 45,- Derde kleur leer (+ meerprijs) € 25,-
bsmp-colbert-03a
× Hoe kan ik je helpen?