...

Ambachtelijk en eerlijk

Jouw maten inclusief het door jou gewenste model pak en overhemd, de door jou gewenste extra opties en de juiste stof worden doorgegeven aan een kleine couturier in Bangkok. Deze couturier, die met zijn winkel in Bangkok tot de besten behoort, vervaardigt vervolgens met grote finesse en aandacht jouw maatpak en overhemd. Naast zijn winkel heeft hij een klein atelier waar op een sociaal verantwoorde manier, tegen een eerlijke prijs, handgestikte maatpakken ontstaan. Ambachtelijk en eerlijk.

Prijzen
Een goed maatpak duur? Bij Bart Sanders Maatpakken niet! Zoals je in de prijzenlijst kunt zien, ligt een maatpak met eventueel mooie bijpassende maatschoenen, ook voor jou binnen handbereik. Alle maatpakken zijn ambachtelijk gemaakt en worden gestikt, niet geplakt!

Kortom, een kwalitatief hoogstaand maatpak. Wat wil je nog meer? Houd onze website en de diverse sociaal media platformen in de gaten voor interessante acties.

De prijzen voor jóuw maatkleding zijn afhankelijk van de kwaliteit en leverancier van de mooie en exclusieve (merino wol) stoffen. We adviseren je graag welke stof voor jouw het meest geschikt is, maar laten je de kwaliteitsverschillen ook graag zien en voelen. Wij hanteren vriendelijke prijzen zodat het zelfs lager is dan exclusieve confectie. Dit komt o.a. doordat we direct samenwerken met een mooi en klein atelier!

Levertijd
Voor zowel maatpakken, kostuums als overhemden bedraagt de levertijd 6-8 weken. Dit geldt ook voor losse levering van pantalons en colberts. Zodra jouw kleding in Nederland is aangekomen, maken we een afspraak om jouw kleding te leveren en te passen. Jouw maatschoenen hebben een levertijd van 6 weken.

Betaling
Bij bestelling hanteren wij de volgende betalingsvoorwaarde: 50% bij opdracht, 50% bij aflevering. Betalen kan ter plaatse per boeking via de smartphone of via directe boeking op het IBAN nummer.
Lees onze algemene voorwaarden.

Maatpak 2-delig
Maatpak 3-delig
Maat-trouwpak (3-delig + overhemd +strop)
Maatcolbert
749,- / 999,- / 1249,-
999,- / 1299,- / 1599,-
1199,- tot 1799,-
649,- / 849,- / 1049,-

Het onderscheid in prijs wordt bepaald door merino wol kwaliteit en wol-leverancier

Maat-gilet
Maat-overhemd
Maat-katoenenbroek
Maat-spijkerbroek
Winterjas van puur Kasjmier
vanaf 249,-
139,-
vanaf 249,-
349,-
949,-
Stropdas
Maat-schoenen (instapper, veter-laag, veter-halfhoog)
Maat-riem van het leer van de maatschoenen
59,-
449,-
99,-

Inspiratie