...

Onze referenties (of kijk op klantenvertellen.nl):

Christian

Het moment van

Met veel genoegen heb ik bij Bart Sanders Maatpakken mijn trouwpak aan laten meten, het samenstellen en bepalen van details ging soepel, Bart luistert echt naar wat je zelf wil en geeft op basis daarvan en waar nodig advies. Hierdoor heb ik het pak helemaal tot in de kleinste details kunnen samenstellen zoals ik het voor ogen had. Het resultaat was dan ook geweldig, het pak is prachtig en zit als gegoten. Ik zou het iedereen die een mooi en persoonlijk pak wilt laten maken aanraden.

Brecht

Het moment van

Bart heeft passie voor pakken. Hij weet dat over te brengen op zijn klanten. Hierdoor wordt je goed geholpen, wordt je zelf enthousiast en voelt het kopen van een pak een speciaal moment!

Jeroen

Het moment van

Ik wilde graag een uniek trouwpak met mooie details en gave kleuren. Echt anders dan anders. Nou, dat is gelukt! Bart heeft enorm veel keuze ne hij heeft mij super geholpen mijn unieke maatpak samen te stellen. Zelfs mijn schoenen heb ik op basis van een waaier met leersoorten uitgekozen. Ook hier was alles mogelijk. Dat was best even spannend, maar Bart gaf mij vertrouwen dat het helemaal goed zou komen. En dat kwam het zeker!

Hendrik-Jan

Het moment van

Als uitvaartondernemer moet ik er altijd goed verzorgd uit zien. En daar zorgt Bart al jaren voor.

De kleding van Bart zorgt dat wij ons werk goed kunnen doen; bij de verzorging van de overledene of bijvoorbeeld tijdens de afscheidsdienst. Bart heeft altijd een passende oplossing, voor mannen, en zeker ook voor vrouwen.

Op mijn visitekaartje staat: Ontzorgen, dat is wat wij doen. Dit kan ook op het kaartje van Bart Sanders.

Bruce

Het moment van

Voor mezelf koop ik ieder jaar een volledig maatpak, inmiddels zijn we 3 jaar verder en staat de volgende afspraak al!
Samen met Bart stellen we, uit de nieuwe stoffen die er zijn, een passend maatpak samen.
Het is echt een cadeau voor jezelf, ik draag zijn maatpakken met groot plezier. De complimenten die je krijgt van mensen over hoe dat ik er uit zie is een ervaring die onbeschrijfbaar is.

Niels

Het moment van

In de showroom van Bart Sanders Maatpakken zijn we zeer hartelijk ontvangen en zorgde Bart voor een goede en ontspannen sfeer. Door de ruime keuze kun je het pak geheel naar jouw smaak samenstellen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld voor de ultieme afwerking.

De trouwdag zelf was een geweldige ervaring, zeer veel complimenten gehad over mijn maat trouwpak.

Michel

Het moment van

Zoals Bart bij eerste kennismaking zei: “Eenmaal een maatpak, nooit meer wat anders”. Na een eerste pak van Bart Sanders zijn m’n confectiepakken in de kast blijven hangen en kwam ik al snel terug voor een tweede maatpak en overhemden.

Bart is sociaal, klantvriendelijk, heeft oog voor detail, geeft goed advies en levert een top product.
Dit is mijn adres voor een nieuw pak!

Bart

Het moment van

Voor onze bruiloft was ik op zoek naar een maatpak dat helemaal bij mij zou passen. En dat heeft Bart goed weten te realiseren.
Het zit als gegoten en ik heb er de hele dag van genoten!

Ik draag het pak vaak en geniet er steeds van als ik het aantrek. Al met al een kwalitatief goed maatpak voor een mooie prijs!